woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

AlteNu neemt een heiweek

6 maart 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN / ALTENA - Drie dagen, anders gezegd een midweek, vertrekt het jongerenbestuur van AlteNu naar 'een vakantiepark' voor het project maatschappelijk investeren van woonservice Meander uit Werkendam.

Het feit dat naam, adres en dergelijke van het onderkomen niet wordt vrijgegeven, wekt de indruk dat het om zeer belangrijke besprekingen gaat (Toch naar het Catshuis?). Serieus en diepgaand zal het ongetwijfeld zijn.

Agenda
De agenda is divers. Dat is wel bekend. Tijdens de midweek zullen de zes jongeren elkaar als groep beter gaan leren kennen, worden zij getraind in presentatietechnieken, de omgang met de pers en reacties vanuit de gemeenschap en meer.
Henri Verhagen uit Meeuwen is in ieder geval enthousiast: 'Tijdens de drie dagen worden wij klaar gestoomd voor de grote uitdaging die AlteNU heet! Persoonlijk heb ik er erg veel zin in, sta open voor de grote uitdaging en ben benieuwd wat er tijdens de midweek allemaal naar voren komt.'

Wordt vervolgd dus... (Henri Verhagen is een druk baasje: hier is hij actief als presentator van de Vrijdagavondshow op AalburgFM - Foto Aalburg.net)

Voor meer informatie over het project AlteNU: www.altenu.nl

Lees meer over:

Altena altenu
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.