dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Andelo organiseert (sponsor) radslagenactie

5 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Om de gymvereniging te sponsoren komt de club met het idee van een radslagenactie. Alle leden van C.G.V. Andelo mogen meedoen aan deze actie. Op 20 april wordt gekeken hoeveel radslagen (voor recreanten en kleuters koprollen/pannenkoekenrollen) de meisjes en jongens kunnen maken in één minuut.

De start is om half vier met de kleuters en om zes uur zullen de selectiemeiden het afronden. Na afloop is er nog een lekkere verrassing voor alle deelnemers.

Sponsors
Om de actie succesvol te maken is de club op zoek naar een heleboel sponsors. De kinderen krijgen een sponsorlijst mee naar huis, waarop ze sponsors kunnen verzamelen die willen sponsoren per radslag of een vast bedrag. Deze sponsors zijn van harte welkom op 20 april.

De opbrengst van de actie zal ten goede komen aan de aankoop van een plankoline, een springtoestel dat komend seizoen een verplicht onderdeel wordt binnen de turnsport.

Komende weken zijn de meisjes en jongens van Andelo aan de deur te verwachten die hopen dat mensen hun vereniging willen steunen.

Lees meer over:

sport andel andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.