Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Verbeek geslaagd voor praktijkbegeleider

5 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Leidster Jetty Verbeek, van gymvereniging Andelo, heeft haar praktijkbegeleidersdiploma behaald. Dit betekent dat ze vanaf nu enthousiaste meiden en jongens, die graag willen leren lesgeven in de turnsport mag begeleiden om hun KSS Niveau 3 diploma te behalen.

Om het diploma te halen moest Jetty Verbeek een bijscholing volgen, waarin werd uitgelegd hoe je iemand het best kan begeleiden in het lesgeven. Na afloop moest nog een verslag worden gemaakt om te kijken of je over voldoende vaardigheden beschikt om iemand te ondersteunen in het leerproces. Verbeek was de eerste van alle deelnemers van de bijscholing die haar werk volledig op orde had.

Afgelopen week werd namens Andelo een bloemetje overhandigd met de hartelijke felicitaties van de leden, leidsters en bestuur van de vereniging.

Lees meer over:

sport woudrichem gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.