woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Almkerkse betrokken bij aanrijding

5 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / GORINCHEM - Een 21-jarige inwoner uit Gorcum raakte vrijdagmiddag gewond bij een aanrijding. De man fietste op de Banneweg de spoorwegovergang over en wilde daarna linksaf slaan de Voermanweg op. Daarbij zag hij een achterop komende auto, met achter het stuur een 31-jarige vrouw uit Almkerk, over het hoofd.

Bij de aanrijding die volgde kwam de man ten val en kwam tegen een auto terecht die op dat moment uit tegengestelde richting kwam. Daarbij sneuvelde de ruit van het tweede voertuig, met een 42-jarige man uit Spijkenisse achter het stuur.
Omstanders die het ongeval zagen gebeuren schoten de fietser te hulp en waarschuwden de hulpdiensten. Een ambulance kwam ter plaatse en vervoerde de fietser met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis. Een baby die in de tegemoetkomende auto zat is ter plekke door ambulancepersoneel onderzocht, maar bleek ongedeerd.

Het team Regionale Verkeersondersteuning van de Politie Zuid-Holland-Zuid kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Als gevolg van het ongeval is de Banneweg enige tijd afgesloten geweest voor verkeer. 
 

Lees meer over:

Politie aanrijding Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.