donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Zorgen om interliner

5 maart 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Het Algemeen Dagblad van zaterdag 3 maart vermeldde dat de Interlinerhalte in Nieuwendijk op losse zou schroeven staan, omdat 'de gemeente Werkendam niets meer van zich laat horen.'  Dit bericht leidie tot onrust binnen het CDA. Woordvoerder Otto van Breugel laat weten: 'Blijkbaar is er nog onduidelijkheid waar de halte van de interliner moet komen. Wat het CDA betreft kan en mag dat geen probleem zijn en moet de halte er zo snel mogelijk komen.'

Krant
Het CDA is verbaasd over het communiceren van Veolia, via een krant. 'We kennen Veolia als een betrouwbare partner en zien dan ook graag dat de wethouder op korte termijn gaat overleggen. Uiteraard niet via de krant, maar gewoon door middel van een goed gesprek. We zullen de wethouder dan ook vragen dit zo spoedig mogelijk te doen.'

Lees meer over:

cda Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.