woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Start verkoop appartementen en woningen veelbelovend

3 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Donderdagavond startte de verkoop van startersappartementen en energiezuinige Brabantwoningen in Den Doorn, tijdens een gezellig drukke verkoopavond in ’t Verlaat in Almkerk. De woningen trokken door hun scherpe prijs en mooie architectuur, in de Almkerkse stijl van Frank Ruiter, veel geïnteresseerden.
 
Succesvol

De voorraad brochures kelderde snel tijdens de start verkoop van negen startersappartementen en 10 energiezuinige Brabantwoningen in de nieuwe wijk Den Doorn. Een flink aantal geïnteresseerden bezochten de verkoopavond, en kwamen gericht informatie verzamelen. Er waren serieuze gegadigden voor zowel de appartementen als de eengezinswoningen.

 
In Den Doorn worden in verschillende stappen vrijstaande woningen, tweekappers, hoek- en rijwoningen en appartementen gerealiseerd. Totaal zo’n 130 woningen. Mesnen kunnen zich tot en met 31 maart inschrijven voor de appartementen en Brabantwoningen. De zelf samen te stellen Woonmatch woningen aan de Alm zijn op dit moment al in vrije verkoop.

 

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.