maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Gemeente zoekt clubs en verenigingen

3 maart 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK  - In 2011 is een start gemaakt met het “project sociale netwerken” met het doel burgers zoveel mogelijk zelfredzaam te maken door hen in hun directe omgeving hulp en steun aan elkaar te laten bieden. Verenigingen en clubs zijn hierin erg belangrijk

De werkgroep Sleeuwijk (die zich bezighoudt met dit project in Sleeuwijk) wil graag inventariseren welke verenigingen en clubs er in Sleeuwijk zijn. Wanneer er een totaalbeeld is van verenigingen en clubs, is het voor de Sleeuwijkse inwoners mogelijk zich hierbij aan te sluiten en/of deel te nemen aan hun activiteiten. De gegevens van een groot deel van de verenigingen en clubs is al opgenomen in de gemeentegids. Toch zijn er nog verenigingen of clubs waarvan de gegevens (en activiteiten) nog niet bekend zijn. Ook naar die verenigingen en clubs is men op zoek.

Opgeven

Wanneer u uw gegevens kenbaar wilt maken, dan kan dat tot 16 maart via de volgende e-mailadressen: jc.assink@xs4all.nl of jessica.klein@werkendam.nl.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen die uiteraard ook gesteld worden via deze e-mail adressen.

Lees meer over:

verenigingen Werkendam clubs
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.