maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Nieuwe meubels voor CNS De Kandelaar

2 maart 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Van Tempo Team Gorinchem kreeg basischool De Kandelaar in Rijswijk nieuw meubilair voor de personeels- en directiekamer. De nieuwe meubels zorgen voor een facelift van beide ruimten. Verder werden ook nieuwe bureaustoelen voor alle leerkrachten afgeleverd.

Via transportbedrijf E.C. van Wijk zorgde Aart Kant voor het transport naar school die laat weten: 'Wij werden bij het ophalen en uitladen ook geholpen door Jarno de Jong, de vader van Quinty en Yara, en Erik Besselink, de vader van Danine en Rowan.  Iedereen heel hartelijk dank voor de medewerking!'
 

Lees meer over:

Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.