donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena 3.0 in Aalburg

2 maart 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Open Coffee Altena: speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, overheden, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Ontmoeten, netwerken, visies delen, kennis overdragen, prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden...

Ondernemend Altena, (initiator Open Coffee Altena) gelooft in de potentie van de regio en brengt daarom ondernemers bij elkaar.
OCA: B2B, met koffie als brandstof. Steekwoorden: informeel, koffie, laagdrempelig, netwerken, ondernemers, ontmoeten, Open Coffee STIP.

Voor wie zich herkent in dit profiel is er Open Coffee Altena. Dit keer is OV Aalburg de gastheer. Locatie is d' Alburcht aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg.

Aanmelden is gewenst: dat kan via www.ondernemendaltena.nl of via deze link Voordeel daarvan is dat wij weten hoeveel er gaan komen. Tweede voordeel is dat anderen zien dat u er bent! Kan een prikkel te zijn er dus zelf ook te zijn....

Wie geen LinkedIn account heeft: een mail naar CoffeeAltena@aalburg.net is ook voldoende.

Honderd
Open Coffee Altena is een succes: waren er de eerste editie in Woudrichem 55 deelnemers, de tweede sessie in Dussen verwelkomde 95 deelnemers.
Cor Spek (LinkedIn Ondernemend Altena), initiatiefnemer en organisator, verwacht dit keer de 'magische' honderd-grens te gaan passeren...
'Samen met OV Aalburg zetten wij ons beste beentje voor dat aantal te halen. Ook zij zijn reuze enthousiast over dit initiatief. De wil is er en de organisatie is er klaar voor!' Mede-organisator Janneke Romijn: 'Dit keer ook weer met de Open Coffee Stip. Wie zijn of haar bedrijf wil promoten heeft hier een unieke kans. Wij informeren graag over de mogelijkheden.' (Foto Marc Poppe)

Zie ook:

Lees meer over:

Open Coffee Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.