zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

TeamAlmkerk zoekt support voor Roparun

1 maart 2012 (door AalburgNet)

ALTENA/ALMKERK - Team Almkerk loopt op 26 mei 2012 mee met de Roparun van Parijs naar Rotterdam. Met deze sportieve prestatie wil Team Almkerk zoveel mogelijk geld inzamelen om het leed te verzachten dat kankerpatienten moeten ondergaan.

Eerder was er al een stevige looptraining van de acht lopers en vier fietsers. Later, op zondag 11 december, gingen lopers en fietsers vóór het ochtendkrieken naar het Limburgse landschap om de eerste bergkilometers in de benen te trainen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Het team wil zich dan ook goed voorbereiden om uiteindelijk een enorme zak geld bij elkaar te lopen. Daarvoor heeft men sponsors nodig. Bedrijven en particulieren zijn dan ook welkom om hun bijdrage te leveren.
De redactie van Woudrichem.net wil samen met Aalburg.net en Werkendam.net de nodige publicitaire tam-tam verzorgen door breed aandacht te geven aan dit goede initiatief.

Evenement
Twee weken voor de start van de Roparun organiseert TeamAlmkerk een groots evenement voor jong en oud. Een megaspektakel. Een dag die geheel in het teken zal staan van het goede doel. Meer info volgt via Woudrichem.net.

Officieel
Sinds donderdag 3 november is TeamAlmkerk een stichting. Bij notaris De Kort in Dussen werd dat officieel bekrachtig door het zetten van de handtekening onder het toeziend oog van de pers. Ook Woudrichem.net maakte melding van dit heugelijke feit.

Meer weten? Ga dan naar www.teamalmkerk

Lees meer over:

roparun
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.