woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Toontje Sprengerpuim 2012

1 maart 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Burgemeester Carla Breuer van Werkendam, voormalig raadslid Hetty van der Stelt uit Rijswijk en het Veense raadslid Sylvana de Backer hebben samen met Hannie Visser-Kieboom overleg gehad over de toekenning van de Toontje Sprengerpluim. Deze wordt jaarlijks uitgereikt op Internationale Vrouwendag 8 maart door initiatiefnemer Hannie Visser-Kieboom, om zo vrouwen te stimuleren politiek/bestuurlijk actief te worden.

De pluim werd in 2009 voor de eerste maal uitgereikt aan raadslid Hetty van der Stelt. Sylvana de Backer kreeg de prijs in 2010 en Carla Breuer in 2011. Na drie uitreikingen is gekozen voor verbreding van de prijsuitreiking door meer vrouwen te betrekken bij de toekenning van de prijs. Alle drie de eerdere prijswinnaars bleken bereid daaraan mee te werken. Op donderdag 8 maart wordt de winnaar bekend gemaakt. Tevens zijn dit jaar twee genomineerden voor de prijs benoemd.

Lees meer over:

Altena toontje sprenger pluim
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.