woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Autorally gaat definitief door

29 februari 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Onder meer het CDA heeft zich steeds hard gemaakt om een autorally naar de regio te halen. Inmiddels is besloten dat deze doorgamg kan vinden. Het evenement zal naar verwachting duizenden bezoekers trekken en dat zet de regio ook flink op de kaart.

Het CDA laat weten: 'Autosport houdt heel veel mensen bezig. Dat blijkt wel uit de reacties die wij vanuit de bevolking hebben ontvangen toen wij ons hebben ingezet deze rally mogeijk te maken.  Een groot deel van de opbrengst van de rally gaat volgens Nico Biesheuvel naar de verenigingen in onze regio die zich inzetten voor deze rally. Wij wensen initiatiefnemer Nico Biesheuvel samen met zijn vele vrijwilligers veel succes toe met het organisren van deze rally. Het CDA heeft er alle vertrouwen in dat het een groot succes gaat worden.'

Lees meer over:

cda Werkendam Rally
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.