Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem 2 uitstekend uit winterstop

28 februari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdag 25 februari 2012 stond na een lange winterstop eindelijk weer eens een competitiewedstrijd op het programma. Het winterweer heeft de speelvelden vele weken onbespeelbaar gehouden, maar deze zaterdag mocht men weer op het bolwerk aantreden tegen Achilles Veen 2.

Ondanks een lange winterstop toch veel afwezigen in de selectie in verband met blessures en ziektes. Bart en Michiel zijn nog altijd geblesseerd, waardoor er in eerste instantie 11 mensen op de lijst stonden voor de wedstrijd tegen Veen waarvan Harjo en Ronald in verband met verkoudheid nog niet volledig fit waren. Gelukkig waren Gerjan Ruis, Monne Ruis en Jan van Straten bereid om ons te helpen waardoor er met veertien man de lange tocht naar het Bolwerk werd gemaakt.

Kansen
Woudrichem begint uitstekend aan de wedstrijd en weet in de eerste minuten al via Peter en Yannick enkele goede kansen te creëren. Een snelle ingooi van Ronald op de inkomende Roderick, hij omspeelt netjes 2 man en geeft de bal vervolgens goed af op de opstormende Peter.  Hij geeft vervolgens een scherpe voorzet op de meegelopen Roderick die de bal goed met het hoofd weet te raken, maar zijn inzet door de binnenkant van de paal gekeerd ziet worden. Even hierna is het echter wel raak, Peter van Vuuren onderschept de opbouw van de tegenstander op de helft van de bezoekers. Op zijn snelheid is hij de overige verdedigers te snel af en rondt hij oog in oog met de keeper bekwaam af, 1-0.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.