Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Kinderopvang gecertificeerd

28 februari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Vorige week vrijdag vierde Kinderopvang Woudrichem de uitreiking van het zogenaamde HKZ-certificaat. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het certificaat geeft aan dat de instelling voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg.
 
De sfeervolle viering werd formeel ingeluid door toespraken van Marcel de Lange van Nedcon en wethouder Bert van Vessem. Laatstgenoemde sprak over het belang van kwalitatieve opvang voor de gemeente Woudrichem. Directeur Marion Swart blikte terug op een mooie periode van groei en bedankte haar personeel voor hun inzet en draagvlak gedurende het proces.
 
Windjacks
De kinderopvangorganisatie heeft ruim twee jaar keihard gewerkt aan het stroomlijnen van processen en protocollen om een goed kwaliteitsmanagementsysteem neer te zetten. Een vereiste, om te kunnen voldoen aan de strenge, internationaal erkende, ISO 9001:2009-normen.
De gecertificeerde professionaliteit en kwaliteit kreeg voor de buitenwereld ook een gezicht door de nieuwe windjacks van de medewerkers: wit, met het groene logo van de Kinderopvang op de voor- en achterkant om tijdens het werk extra herkenbaar te zijn.

Lees meer over:

woudrichem Kinderopvang
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.