woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Geen 'gratis' schuifpui - wel boete van 200 euro

28 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Een 37-jarige Werkendammer heeft maandag 27 februari 2012 rond 14.30 uur een schuifpui weggenomen uit een slooppand aan de Galeiweg. Hij vervoerde de pui met een aanhangwagen. De politie kwam hem op het spoor omdat het kenteken van de auto was opgenomen door een getuige.
Er werd namens het sloopbedrijf, waaraan het pand is overgedragen, aangifte gedaan. De schuifpui werd aangetroffen in de garage van de verdachte. Hij heeft de diefstal toegegeven. In opdracht van de politie heeft hij de pui teruggeplaatst in het pand. De dief heeft in overleg met de politieparketsecretaris een boete van 200 euro gekregen en direct betaald.

Lees meer over:

Politie Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.