Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Woerkumse Waofelwedstrijd verlengd

27 februari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Hotel-Restaurant Woudrichem organiseert voor de eerste keer de Woerkummer Waofelwedstrijd 2012. De wedstrijd begon al op 14 november 2011. Alle inzendingen van de Woerkummer waofelwedstrijd leken echter teveel op de bekende Luikse wafel, aldus Coen Mehagnoul. De Woerkummer Waofelwedstrijd werd daarom verlengd tot 1 maart.

'In de ogen van de jury moet de Woerkummer wafel een uniek product zijn dat de mensen aangenaam kan verassen en hij hoeft qua smaak niet op de Luikse wafel te lijken. De lekkerste wafel tot nu toe is gemaakt door mevrouw Corrie de Graaf uit Woudrichem. Mensen hebben dus nog maar tot 1 maart a.s. de tijd om haar te verbeteren. De winnende wafel wordt in 2012 als Woerkummer Waofel op de kaart gezet met uiteraard de naamsvermelding van de winnaar.'

Deelname
Mensen die in Woudrichem wonen kunnen nog meedoen en maken kans op een Apple iPad2 3G + wifi 64 GB. Het speciale deelnamepakket kan je afhalen tijdens de openingstijden van het restaurant. Per persoon wordt één pakket per keer verstrekt. De wafel wordt beoordeeld op smaak, kleur, geur, structuur, originaliteit en op de toepasbaarheid in de horeca.

Wekelijks wordt de hoogste score gepubliceerd in het Woerkums Bolwerk en op de website van Hotel Woudrichem. Mehagnoul: 'Staat je naam niet in de krant met de hoogste score en wil je toch de iPad winnen, verbeter dan je wafel en haal een nieuw deelnamepakket. Wij maken op 7 maart 2012 de definitieve winnaar bekend.'

Over de uitslag kan overigens niet gecorrespondeerd worden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.