woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Beschonken Werkendammer aangehouden na aanrijding met bromfietser

25 februari 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN / WERKENDAM - De politie kreeg vrijdag 24 februari rond 19.00 uur melding van een aanrijding op de Giessense Parralelweg. Een automobilist en een bromfietser waren hier op een rotonde met elkaar in aanrijding gekomen.De automobilist was afgeslagen, terwijl de bromfietser nog op de rotonde door reed en de automobilist reed hierbij de bromfietser aan.

De 28-jarige bromfietser uit Poederoijen liep bij de val die hij vervolgens maakte een snee in zijn knie op. De man is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De 49-jarige automobilist uit Werkendam is aangehouden omdat hij bleek te hebben gedronken. De man is meegenomen naar het politiebureau, waar uit een ademanalyse een uitslag van 775 ug/l kwam.
Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van negen uur. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Lees meer over:

Politie 112 Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.