Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Aalburg gaat gebruik recreatiewoningen controleren

25 februari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Binnen de gemeente Aalburg mogen recreatieverblijven alleen gebruikt worden voor, de naam zegt het al, recreatieve doeleinden. Met andere woorden: ieder ander gebruik van recreatiewoningen is in strijd met het geldende bestemmingsplan en is dus onrechtmatig. De gemeente ziet aanleiding om op de Veense Put een inventarisatie uit te voeren naar de bewoning van recreatieverblijven.

Inventarisatie
Het bureau MB-ALL B.V. heeft daarom opdracht gekregen een inventarisatie uit te voeren. De medewerkers van dit bureau zijn aangewezen als toezichthouder en kunnen zich als zodanig legitimeren. De toezichthouders gaan ter plaatse kijken en zullen zo nodig een gesprek hebben met de gebruiker. De controles zullen regelmatig plaatsvinden en worden zoveel mogelijk vanaf de openbare paden en wegen uitgevoerd.

Voor het toezicht op de naleving van de voorschriften wordt van de betreffende recreatieverblijven een dossier aangelegd. De registratie bestaat in ieder geval uit naam-, adres- en eigendomsgegevens, maar kan ook worden aangevuld met informatie uit andere bronnen. Aldus de gemeente Aalburg. (Foto Veense Put)

Lees meer over:

veense put veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.