woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Onderzoek naar aangepast sporten in Heusden en Altena

24 februari 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - De drie Altenagemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem gaan de sportwensen en dito behoeften van mensen met een beperking onderzoeken die woonachtig zijn in het Land van Heusden en Altena. De Inwoners die het betreft ontvingen eerder via Loket Altena, het Aalburg Loket of stichting MEE een enquête ontvangen waarmee zij hun sportieve behoeften en wensen in kaart kunnen brengen. 

Waardebonnen
De drie gemeenten hopen dat veel mensen met een beperking meedoen met de enquête. Hoe meer respons, hoe meer er verbeterd kan worden op het gebied van aangepast sporten in de regio. Leuk om te weten is dat er tien waardebonnen worden verloot onder degene die de enquête voor 9 maart terugsturen.

Daarnaast onderzoeken de drie gemeenten ook de mogelijkheden die de sportverenigingen nu bieden en in de toekomst zouden kunnen gaan bieden voor mensen met een beperking.

In het voorjaar wordt er een gezellige, sportieve middag georganiseerd voor iedereen die meegewerkt heeft aan het onderzoek. Tijdens deze middag worden de resultaten van de enquête bekend gemaakt. Daarbij zijn ook een aantal sportverenigingen aanwezig die een flitspresentatie houden over hun mogelijkheden voor aangepast sporten. Ruim van te voren wordt de middag aangekondigd.

Vragen
Wie vragen heeft over het onderzoek kan contact opnemen met Nienke van der Meijden, studente aan de opleiding Sport, Economie en Communicatie aan de Fontys Hogeschool te Tilburg, die het onderzoek namens de drie gemeenten uitvoert. Zij is te bereiken via 0183 308100 of via nmeijden@woudrichem.nl.

Wie geen geen enquête ontvangen heeft, maar toch wil meedoen met het onderzoek, kan de enquête hieronder downloaden en zonder kosten terugsturen naar:

Gemeente Woudrichem
Antwoordnummer 4602
4250 XL Woudrichem

De ingevulde enquête kan gemaild worden naar Nienke van der Meijden via nmeijden@woudrichem.nl

Te downloaden:

Lees meer over:

sport Altena onderzoek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.