donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Progressief Altena tekent zich af

24 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De progressieve beweging binnen de PvdA Werkendam heeft zijn geuzenveren laten vallen. De plannen om een formele lijstverbinding aan te gaan met 'allle progressieve geesten in Altena' krijgt meer en meer vorm en heeft nu een lijstnaam: Progressief Altena.

D66, Groen Links en de SP worden genoemd als kandidaatpartijen voor de Altena lijst. In de jognste nieusbioref noteert de PvdA: 'Het wordt een lijst die vooruit wil met Altena. Ons prachtige eiland op de kaart wil zetten en tot in lengte van jaren een klimaat, letterlijk en figuurlijk, wil scheppen waarin iedereen meetelt. Belangrijke dossiers worden/zijn economie en vitaliteit, duurzaamheid, volkshuisvesting, sport en cultuur. De toon of voice en de uitstraling één waarin we niet denken in grenzen (1-Altena) of "kan niet" maar in kansen en in mogelijkheden. Alles kan. Kansen moeten we zelf creëren als eilandbewoners. Niet afwachten maar doen. Niet dralen maar durven.'

Lees meer over:

Werkendam pvda
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.