woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Werkendam.net zoekt herinneringen

24 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Veel informatie, overzichtelijk op één plaats. Dat is de missie. Werkendam.net wil daarom zijn bezoekers veel informatie bieden over Werkendam: over nu, het heden, maar ook over 'vroeger', over 'toen.' Zo wordt deze lokale site nóg meer een vindplaats van nuttige informatie over Werkendam en haar inwoners. Werkendam.net gaat immers óók over mensen...

De redactie zoekt daarom specifiek naar verhalen over de periode 1940-1945, ten tijde van Wereldoorlog II. Onder de noemer 'De regio in WO-II' wil Werkendam.net persoonlijke herinneringen plaatsen op een wijze zoals op Woudrichem.net gedaan wordt in samenwerking met Wiebe de Ringh: Tweede Wereldoorlog in de regio...

Wie die verhalen kent of ze ergens in een doos op zolder op papier heeft en het waard vindt om die te bewaren, Werkendam.net ontvangt ze graag. Dan komen uw herinneringen - uiteraard met bronvermelding - in de nieuw te starten rubriek.

Watersnood
Dat geldt ook voor uw persoonlijke herinneringen over 1953, de watersnoodramp. Ook 'Het water en de regio...' wordt een rubriek die veel lezenswaardige info kan bieden. Kent u die verhalen omdat u erbij was, of omdat het naaste famile betrof en wilt u die herinneringen delen?

Reageren kan HIER...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.