woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Van Breugel: 'Complimenten'

24 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - CDA-prominent Otto van Breugel laat WerkendamPUNTnet weten als reactie op het aangeleverde en geplaatste partijnieuws: 'Wederom dank en complimenten voor jullie overzichtelijke en leesbare website.'

Op Werkendam.net verschijnen ook regelmatig de columns van het CDA van de hand van fractievoorzitter Gerard Paans. Een 'hoekje' dat hij overigens deelt met de ChristenUnie en wel met collega fractievoorzitter Hennie Schermers.

Bescheiden
In alle bescheidenheid plaatsen wij de reactie van Van Breugel die hiermee tegelijkertijd de redactie aanspoort nóg meer informatie over Werkendam te vergaren. Daarom: heeft u evenementen, persberichten, bijeenkomsten of wat voor activiteit dan ook, Werkendam.net plaatst het graag. Daarmee wordt de functie van digitaal marktplein nog breder en interessanter voor velen.

Gezien de nog steeds stijgende bezoekersaantallen biedt Werkendam.net kennelijk een service die breed gewaardeerd wordt. Samen met Aalburg.net en Woudrichem.net voorzien de lokale redacties de regio van nuttige info. Over nu, maar zeker ook over toen...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.