woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos bij Ik hou van Holland

23 februari 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN -  Linda de Mol geeft als leiding aan de gezellige chaos, die wordt veroorzaakt door captains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis, samen met hun teams. Vanaf zaterdag is Ik Hou Van Holland terug. 

In deze eerste aflevering, aanstaande zaterdag 25 februari, is Marianne Vos te zien samen met acteur Geza Weisz, oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo, cabaretier Ruben van der Meer, cabaretier en programmamaker Tijl Beckand en illusionst Hans Klok.

De uitzending is tussen 20.30 en 22.10 uur bij RTL 4. (mv.com)


 

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen holland
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.