maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Biesbosch Troffee ontving laatste inschrijving

23 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vandaag kregen De biesboschzwemmers de laatste inschrijving binnen voor de BiesBosch Trofee 2012. WVZ, de ploeg uit Zoetermeer, wist vorig jaar de beker te winnen en komt deze dit keer verdedigen.

Het eerste dat opvalt is dat de ploeg minder sterk ingeschreven heeft als vorig jaar. De reden is dat een dag na de BiesBosch Trofee een wedstrijd in Amsterdam is, die voor de Zoetermeerders belangrijker is.

Spannend
De komende dagen zullen alle inschrijvingen verwerkt worden in de puntentelling en kan er een eerste prognose opgesteld worden. Na dinsdag zal dan opnieuw een prognose opgesteld worden en wordt duidelijk of de negende editie een spannende editie gaat worden.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.