donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Presentatie Vetos Bouman Racing Team

23 februari 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Op zaterdag 25 februari vindt de jaarlijkse teampresentatie plaats in Cafe “De Bocht “ in Dussen. Van 1400 tot 1800 uur valt, onder het genot van een hapje en een drankj,e te kijken naar de R6 en het Vetos Bouman Racing Team dat mee doet met het O.N.K. Endurance.

De Endurance is lange afstandracen in teamverbanden met één motorfiets en meerdere coureurs. Het VBR-Team bestaat naast Marc Bouman en Marko Hardeman uit Renzo van Emmerik (18 jaar ). Remzo heeft vorig jaar geraced in de GP3 Moriwaki klasse en gaat daar dit jaar weer een poging doen op het podium te eindigen.

 

Ook is John Broeren van JJ Suspension aan het team toegevoegd, John is de teammanager en monteur en is verantwoordelijk dat er op tijd van rijder gewisseld en getankt wordt.

Corolla Team
Ook is er afgelopen jaar een autosporttak aan het VETOS Bouman Racing Team toegevoegd. Erwin, Stephan en Pepijn rijden in een speciaal geprepareerde Corolla om hun rijvaardigheid te vergroten en te proberen zo snel mogelijk rond te rijden.

Collega teams aanwezig
Team MBD Westerlaken Racing (uit Dussen) gaat net als voorgaande jaren op hun Suzuki’s uitkomen in de KNMV Supercup 1000 en Sportgrid circuitdagen.

GTO racing (uit Drongelen) zal het komende seizoen uitkomen in de KNMV Supercup 1000 en van Zon sprintraces in België.

Lees meer over:

Werkendam Dussen racing
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.