maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Gevonden vaten in Uppel opgeruimd

22 februari 2012 (door WoudrichemNet)

UPPEL - Bij de Omloop in Uppel vond een wandelaar op maandagavond 20 februari acht lege jerrycans voor brandstof voor mobiele kachels. De vaten werden dinsdagmorgen afgevoerd. De brandweer heeft geconstateerd dat de jerrycans geen gevaar voor het milieu of de volksgezondheid opleverden.

Milieustation
De gemeente roept iedereen opnieuw op afval niet in de natuur achter te laten, maar naar het milieustation in Giessen te brengen. Treft u vaten op plaatsen waar die niet horen, meld dat dan bij voorkeur direct telefonisch bij het Meldpunt van de gemeente (0183 308275) of buiten kantoortijden bij de Calamiteitenlijn (0183 308100). Ook kunt u contact opnemen met de politie (0900 8844).


 

Lees meer over:

milieu Uppel brandstof vaten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.