Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

MCD Woudrichem tijdelijk naar Middelvaart

22 februari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De MCD Supermarkt aan de Wethouder de Joodestraat sluit zaterdag 25 februari definitief de deuren om, op die plek, plaats te maken voor nieuwbouw.

De noodwinkel aan de Middelvaart, tussen het tennis- en voetbalveld, gaat volgende week woensdag 29 februari open. Op de 'oude' locatie velt de slopershamer het huidige winkelpand en verrijst daar een nieuw winkelcentrum met woningen.

Voor de ouderen regelt de supermarkt voor vervoer van en naar de winkel. Verder kunnen klanten, in het verlengde van de Burgemeester van Rijswijkstraat, gebruik maken van de parkeervoorziening van het sportpark. 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.