donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Inschrijvingen Biesbosch Trofee druppelen binnen

22 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Met nog tien dagen tot de negende editie van de BiesBosch Trofee ontvingen de Biesboschzwemmers opnieuw twee inschrijvingen: De Warande uit Oosterhout en NZ&PC uit Noordwijk.

De zwemmers van De Warande zijn voor de Werkendammers geen onbekenden. Tijdens de diverse wedstrijden en Brabantse Kampioenschappen komen ze elkaar tegen. In 2009 wisten de Oosterhouters de beker mee naar huis te nemen. In 2010 en 2011 moesten de zwemmers van de Warande genoegen nemen met een tweede plaats, terwijl men in 2008 genoegen moest nemen met een derde plaats. Dit is dus de vijfde deelname en zit er weer een podium plaats in voor de Oosterhouters. We zullen het zien op 3 maart.

De zwemmers van NZ&PC uit Noordwijk doen voor de derde keer mee. De trainer was in het verleden werkzaam bij De Columbiaan, de vereniging die de eerste drie edities wist te winnen. Op basis van de verenigingscompetitie zullen de Noordwijkers samen met de Waalwijkers strijden om de vierde en vijfde plaats.

Alleen de inschrijving van Zoetermeer moet nog binnen komen en dan kan er een eerste prognose opgesteld worden. Tevens wordt dan bekend of er ruimte is voor extra deelnemers van de andere verenigingen door het afhaken van IJZ&PC. De Biesboschzwemmers hebben de eerste keus en bij het leeg blijven van banen worden deze op basis van inschrijftijd opgevuld met zwemmers van Zoetermeer, Oosterhout, Noordwijk en Waalwijk. (Biesboschzwemmers - Dirk de Kooter)

Lees meer over:

sport Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.