woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Boete na scheldpartij

22 februari 2012 (door WerkendamNet)

HANK / RAAMDONKSVEER - Schelden doet geen zeer, zeggen wij in Nederland. Maar er zijn grenzen. Zo kreeg in de Brejaartstraat in Raamsdonksveer een Hankenaar samen met een lokale inwoner een prent wegens het beledigen van ambtenaren in functie. Dit op grond van artikel 267 van het Wetboek van Strafrecht. Het duo waarschuwde in de nacht van maandag op dinsdag de politie omdat een dronken vriend onwel was geworden. Hij leek te hyperventileren. Er werd een ambulance gebeld. Dat ging de heren kennelijk niet vlot genoeg en vielen er dermate grove woorden dat de agenten het tweetal op de bon slingerde.

Lees meer over:

Politie Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.