Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Veer Aalst-Veen even uit de vaart

21 februari 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Vanwege noodzakelijk groot onderhoud wordt het veer Aalst - Veen vandaag uit de vaart gehouden van 9.00 tot ongeveer 17.30 uur. Voor en na het onderhoud wordt gevaren volgens dienstregeling.

Zodra het veer - naar verwachting - eind van de middag weer terug in de vaart is, wordt een sms gestuurd naar de abonnees. Mensen die dit bericht ook willen ontvangen, dienen zich aan te melden voor de sms-dienst Aalst-Veen.
 
Veerdienst Gorinchem laat weten: 'Het is vervelend, maar het onderhoud is natuurlijk belangrijk en moet gebeuren. We hebben gekozen deze werkzaamheden uit te laten voeren in een vakantieweek, zodat de overlast voor klanten zo gering mogelijk is.' (Foto Aalburg.net)

Lees meer over:

aalburg veen Veerdienst aalst
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.