vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Timmerdorp Genderen bestaat twintig jaar

20 februari 2012 (door AalburgNet)
GENDEREN – In 2012 bestaat Timmerdorp Genderen twintig haar. Het bestuur treft voorbereidingen dit te vieren met de kinderen op de locatie aan de Doeverensestraat. Men rekent op een groot aantal deelnemers.
 
Alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van de scholen in de gemeente Aalburg worden nu al uitgenodigd deel te nemen. De leiding zal bestaan uit een aantal vrijwilligers, die uiteraard zeer welkom zijn! Want zonder vrijwilligers, geen Timmerdorp!

Wat echter al negentien keer lukte, zal ook dit keer lukken van 9 tot 13 juni 2012.

Lees meer over:

Timmerdorp Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.