vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Kinderboerderij Floreffehoeve behaalt keurmerk 2012

20 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Kinderboerderij Floreffehoeve inWerkendam behaalde onlangs het zonoöse keurmerk, een keurmerk dat elk jaar deze instelling op allerlei punten beoordeelt.. In 2011 deden alle medewerkers van de kinderboerderij hun uiterste best aan alle voorwaarden van het keurmerk te voldoen. Dat zijn er nogal wat.

De mogelijkheid om handen te wassen, een waarschuwing voor zwangere vrouwen, een borstel om schoenen en laarzen schoon te vegen en desinfecterende gel bij de uitgang. Het terrein wordt bezemschoon gehouden en de verblijven van de dieren worden vaak uitgemest, dit alles om besmettingen van dieren op mensen te voorkomen.

Aan de hand van een lijst van de Gezondheidsdienst beoordeelt de dierenarts of een kinderboerderij aan alle voorwaarden van het zonoöse keurmerk voldoet. Minimaal kan men 60 punten scoren, maximaal 100. De medewerkers van de Kinderboerderij zijn heel blij dat het zonoöse keurmerk 2012 met een score van 73 punten is behaald. Proficiat! (Foto Kinderboerderij Floreffehoeve)


 

Lees meer over:

Werkendam kinderboerdeijr
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.