zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Knotje en Slaap op bezoek in Rijswijk

18 februari 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Gisteren (17 februari) werden de kleuters van CNS De Kandelaar opgeschrikt door twee, wel heel bijzondere figuren. De kleuters kregen bezoek van Lotje Knotje en Jaap Slaap (Kelly Hoegee en Martijn Kraaijenbrink, beiden studenten van de Cosmo Academy).  Zij namen hen mee naar het speellokaal voor een bijzondere show vol dans- en zangplezier. De kleuters deden enthousiast mee. De foto's op de website van de school laten zien hoe...

Vakgebieden
De Cosmo Academy in Den Bosch leidt op voor verschillende vakgebieden zoals de recreatie op campings en recreatieparken, het internationale hotelentertainment en grote evenementenbureaus en outdoor-bedrijven.

Klik hier voor de  foto’s 

Lees meer over:

Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.