vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Verkeersquiz gewonnen door Basisschool D’Uylenborch

17 februari 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - De kinderen uit de groepen 6 en 7 van acht basisscholen uit het Land van Heusden en Altena speelden de afgelopen weken de verkeersquiz van Altena, georganiseerd door VVN afdeling Altena. De finale werd vorige week gehouden in het gemeentehuis van Woudrichem.

De drie basisscholen die het tegen elkaar opnamen waren: De Sprankel uit Dussen, d’Uylenborch uit Almkerk en Prins Willem Alexander uit Eethen. Zij moesten dertig vragen beantwoorden. School de Sprankel haalde 25 punten, Prins Willem Alexander 26 punten. Basisschool D’Uylenborch uit Almkerk werd met 28 punten winnaar.

Wethouder Peter van der Ven uit Werkendam bood de winnaars een cheque aan van 500 euro voor een verkeersexcursie.

Lees meer over:

Altena verkeersquiz
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.