zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

BK Altena houdt kennisbijeenkomst

15 februari 2012 (door WerkendamNet)

REGIO / SLEEUWIJK: Donderdag 16 februari organiseert Bedrijven Kring Altena (BKA) een kennisbijeenkomst. Dit keer in Sleeuwijk met een spreker die zijn sporen al verdiend heeft in het bedrijfsleven, namelijk Alex Klein.

Spreker
Creativiteit, motivatie, authenticiteit en communicatie. Mooie woorden. Maar wat ga jij zelf vanaf morgen anders doen? Het zijn vast fijne vakgebieden - marketing, verkoop, financiën, economie, human resources, ondernemerschap... Maar als je morgen wakker wordt, hoe pas je het dan toe?, aldus de introductie van de spreker op de website van BKA.
"Wat Alex Klein doet, is uniek. Hij kent (bijna) alle theorieën, is opgeleid in vijf verschillende vakgebieden en kan daardoor de onderlinge verbanden leggen. En ondanks zijn wetenschappelijke achtergrond spreekt hij de taal van de zelfstandig ondernemer, gericht op veranderingen in de dagelijkse praktijk, op korte termijn en met meetbare resultaten. Actuele voorbeelden, humor en (zelf)spot, veel energie en alles in jip- en-janneketaal een spreker die gemakkelijk twee, drie, vier uur boeit. En waarna je halsreikend naar morgen uitkijkt om al die aangedragen verbeterpunten door te voeren.

Alex Klein studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode. Hij was eerder financieel directeur bij een beveiligingsbedrijf, commercieel manager bij de glasfabriek in Leerdam en doceerde jarenlang aan de Universiteit Nyenrode. Hij is veelgelezen columnist voor De Telegraaf, schreef toegepaste bedrijfskunde boeken voor ondernemers en starters en geeft als freelance professor les op hogescholen en universiteiten in Europa en de VS. Daarnaast is hij een veelgevraagd radio- en tv-commentator die regelmatig te gast is bij onder meer Netwerk en het NOS journaal. Na Alex Klein snap je waar al die theorieën en strategieën over gaan en hoe je er concreet baat bij kunt hebben. Kortom: eindelijk begrijpen en morgen gebruiken!"

Referentie
"De presentatie van Alex Klein was zeer geslaagd. Een goede opkomst en de leden vonden de presentatie boeiend. Ik heb na afloop veel positieve reacties gehad. Ik denk dat deze presentatie voor elke ondernemer van toepassing is en ik heb het gevoel dat de meeste ondernemers het kunnen vertalen naar hun eigen onderneming."

Rein Bakker
Ondernemingsvereniging Voorthuizen

Locatie Bistro de Heerlijckheid Rijkstraatweg 115, Sleeuwijk
Inloop 19:00 - Spreker 19:30 - Eindtijd: 22:30
Achteraf Netwerkborrel

Lees meer over:

Altena BKA alex klein
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.