donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Wethouder De Jong heeft bushuiswerk weer geregeld

15 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Wethouder de Jong heeft geluisterd naar de inwoners, meldt het CDA. Vele scholieren ondervonden hinder van de nieuwe regeling en De Jong kreeg het na overleg met de provincie Noord-Brabant voor elkaar dat de dienstregeling werd aangepast.

Hierop kwamen echter opnieuw klachten binnen van andere inwoners. Kennelijk kan er op de buslijn Werkendam/Dordrecht geen maatwerk geleverd worden. Het CDA is van mening dat 'de wethouder zijn uiterste best moet doen om ook dit probleem aan te kaarten bij de provincie en Veolia en moet proberen er uit te halen wat erin zit.'  Een raadsbrede motie hiertoe werd aangenomen.   

Nieuwe dienstregeling
Inmiddels heeft, naar aanleiding van de klachten en het verzoek van de gemeente Werkendam, de provincie Noord-Brabant besloten om de dienstregeling van de lijn 620 tussen Dordrecht en Werkendam te wijzigen. De nieuwe tijden gelden vanaf woensdag 15 februari.

De vertrektijden met ingang van woensdag 15 februari vanaf het Plein in Werkendam zijn:
6.11 – 7.31 – 8.41 – 12.41 – 14.01 – 15.41 en 17.01 uur.
Vanaf het Centraal Station in Dordrecht vertrekken de bussen om: 13.29 – 14.49 – 16.29 en 17.49 uur.

Lees meer over:

Werkendam busverbinding
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.