zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Tien Persoonlijke Records voor ZV Den Doorn

14 februari 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / NIEUWENDIJK -  Na het succes van het Nederlandse Master Kampioenschappen heeft ZV Den Doorn zich dit weekend weer van zijn beste kant laten zien op de eerste Zuidelijke Cirkel Masterwedstrijd in Boxtel. Het regende maar liefst tien persoonlijke records.

Succesvol
Al met al mag dus gesproken worden van een zeer succesvol weekend, waarin de ploeg een zeer goede strijd heeft geleverd voor het behouden van hun top drie positie in het algemeen klassement. In maart zal in Eindhoven de volgende wedstrijd plaatsvinden.De dag begon met de 4x50m vrijeslag estafette, waar zowel de dames als de heren een scherpe tijd wisten neer te zetten. Maar vooral de damesploeg wist hun inschrijftijd te verbeteren met bijna 3 seconden. Op de 25m rugslag wisten Mandy Erkelens en Sander van Tilburg allebei hun tijden te verbeteren. Daarnaast behaalden zij ook allebei op de 50m vrijeslag een persoonlijk record en wist Mandy zelfs haar tijd op de 25m vlinder nog te overtreffen. Nico Swart heeft, in navolging van zijn persoonlijke succes op het NMK, ook vandaag laten zien dat hij nog in vorm is. Op de 50m vrijeslag en ook op de schoolslag wist hij zijn tijden te verbeteren. Overige secondesnoepers waren Lisanne van Noorloos op de 100m rugslag, Antoinette Kant op de 25m vlinderslag en Dick Burghout op de 25m schoolslag.

Lees meer over:

sport Almkerk nieuwedijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.