vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Kledingbank Altena opent deuren

14 februari 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK / ALTENA - Op14 februari opent kledingbank Altena haar deuren. Het doel van de Stichting Kledingbank Altena is kleding en kledingaccessoires aan te bieden aan mensen die dit (tijdelijk) niet zelf kunnen bekostigen.

Indien gewenst geven de medewerk(st)ers van de Kledingbank u graag kleur- en styleadvies. Verder kunt u bij de er terecht voor een praatje en een bakje koffie en is er voor de kinderen een speelhoekje waar zij zich kunnen vermaken.
De Kledingbank wil op deze manier zorg dragen voor de mensen om ons heen. 
 

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Kledingbank Altena.


 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.