donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Op de motor? Dan naar HALT!

13 februari 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Een 14-jarige knul heeft zondagmiddag zonder toestemming van zijn vader op diens crossmotor gereden. Een agent zag de knul op het Vrijheidsplein op een bankje zitten. Naast hem stond een crossmotor zonder kenteken. Hij vertelde de agenten dat hij de motorfiets uit het schuurtje had gepakt en daarmee een rondje was gaan rijden. De crossmotor is niet verzekerd. Zijn vader vertelde de agent dat hij zijn zoon nog gewaarschuwd had, dat hij alleen op het erf mocht rijden. De knul wordt doorverwezen naar Bureau Halt. Daar mag hij dan op de fiets naar toe...
 

Lees meer over:

Politie Werkendam Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.