maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Alternatieve route Beatrixziekenhuis vanwege nieuwbouw

13 februari 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA / GORINCHEM: Voor wie vanuit Werkendam naar het Gorcumse Beatrixziekenhuis moet is het goed te weten dat vanaf woensdag 22 februari er een alternatieve route geldt voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Dit in verband met de verbouwing van de huidige centrale hal. Zowel de hoofdingang, de ingang van de poliklinieken als de galerij tussen de huidige centrale hal en de hal van de poliklinieken worden hiervoor gesloten. Deze verbouwing duurt naar verwachting tot en met eind maart 2013. 

Toegang
‘Momenteel verbouwen we het Beatrixziekenhuis ingrijpend’, zegt Mirjam Lormans, directielid Rivas Zorggroep met aandachtsgebied Beatrixziekenhuis. ‘Tijdens de bouwwerkzaamheden willen we toegang tot het ziekenhuis voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers uiteraard garanderen. Daarom bieden we alternatieve routes aan.’ De afsluitingen gebeuren vanaf woensdag 22 februari in verband met de verbouwing van de centrale hal. ‘Omdat de alternatieve routes extra tijd met zich meebrengen, vragen we patiënten en bezoekers hiermee rekening te houden. Dit om voldoende op tijd te komen voor hun afspraak of bezoek.’
 
Bewegwijzering
De alternatieve routes worden zowel buiten als binnen het ziekenhuis met bewegwijzeringsborden aangegeven. Daarnaast zijn op verschillende punten op de alternatieve routes gastvrouwen aanwezig om patiënten en bezoekers te begeleiden. Voor een overzicht van de verschillende routes kijkt u op www.rivas.nl.

Lees meer over:

Werkendam beatrix ziekenhuis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.