zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Open Coffee 2.0 smaakt naar meer...

9 februari 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Een negentigtal ondernemers en aanverwanten stapte vanmorgen op het Pruysen Parket in Dussen in de tweede editie van Open Coffee Altena. Ook deze sessie mag, met 30 deelnemers méér dan de eerste in Woudrichem, een succes genoemd worden. Tryntsje van Vessem twitterde: 'Open Coffee was leuk bij een gastvrij Pruysen en met service van De Koppelpaarden.' Tom Oostra (Kontakt): 'Was weer een leuke en goede Open Coffee deze morgen.' Saskia Vonk liet weten: 'Geslaagde Open Coffee. Gastvrijheid was super en heb weer mooie mensen ontmoet.' Tot slot memoreerde Beppie ten Böhmer (Kruitkelder): 'Leuke, drukke, nuttige ochtend.'

Website
Tijdens deze bijeenkomst werd ook de fonkelnieuwe website gelanceerd gebouwd en gehost door internetbureau MaxServ uit Giessen en deed de Coffee Stip zijn intrede. SignRight uit Sleeuwijk steunde de netwerkbijeenkomst met een zogenaamde roll-up die als decor voor de Open Coffee Stip gaat dienen: een letterlijke, rode stip van een meter doorsnede waarop de ondernemer zijn produkt en / of onderneming kan promoten. Hij krijgt daarvoor maximaal 90 seconden 'zendtijd.'
LinkedIn 'professor' Richard Gort, een jonge starter, was dan ook de eerste die op de Stip zijn gehoor informeerde over de mogelijkheden van LinkedIn en Social Media binnen de bedrijfsvoering. Diverse aanwezigen maakten van zijn kennis gretig gebruik en stelden Gort allerlei vragen die de prof naar tevredenheid kon beantwoorden.

Morgen volgt op Aalburg-, Werkendam- en Woudrichem.net een uitgebreider verslag met foto's.

Lees hier BN De Stem...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.