vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Oplichter met babbeltruc actief

9 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In de gemeente Werkendam is een oplichter actief die zich uitgeeft voor een medewerker van de afdeling Belastingen van de gemeente.

Deze persoon beweert dat de gemeente belastinggeld aan u teruggeeft, op voorwaarde dat u betaalt voor administratieve kosten. De man int uw geld en geeft u nog een kwitantie, die niets waard is. Ook vraagt hij of hij foto's mag nemen van uw huis, zowel buiten als binnen.

In geen geval stuurt de gemeente medewerkers van de afdeling Belastingen langs de deur met deze boodschap. Het is pure oplichting! Wees alert. Komt deze persoon bij u aan de deur, ga dan niet op zijn aanbod in en neem contact op met de politie via 0900-8844.

 


 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.