woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Langlaufen op Almkreek

8 februari 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Golfpark Almkreek is door de sneeuw verworden tot een prachtig winterlandschap. Golfen is niet meer mogelijk, maar langlaufen zeker wel. En zo krijgt het park dan ineens een heel andere functie.

Over het park zijn afgelopen zaterdag meerdere loipes getrokken. Iedereen is van harte welkom om gratis te komen langlaufen en gebruik te maken van een parcours van bijna 7 kolometer lang. Het restaurant is de gehele dag open. Dus wat is er lekkerder dan de dag starten met koffie en appelgebak en na het langlaufen opwarmen bij de openhaard met een lekkere kop warme chocolademelk.

Naast langlaufers zijn natuurlijk ook wandelaars van harte welkom om van de mooie plekjes te komen genieten.

www.golfpark-almkreek.com
 

Lees meer over:

sport Almkerk langlaufen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.