woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

AlteNU krijgt steeds meer vorm

8 februari 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Het project maatschappelijk investeren van woonservice Meander uit Werkendam krijgt steeds meer vorm. De stuurgroep van het project in het Land van Heusden en Altena heeft inmiddels de werving van het jongerenbestuur zeer succesvol afgesloten. Frans de Jong, André Paans en Henri Verhagen hebben, zoals zij zeggen, 'hard gewerkt aan de opzet en vormgeving van het project dat de naam AlteNU heeft mee gekregen. Met succes, tientallen jongeren uit het Land van Heusden en Altena hebben zich aangemeld. Na de werving heeft dit gevormd tot een jongerenbestuur van zes jongeren.'

Vanavond komt het jongerenbestuur voor de eerste maal bij elkaar op een 'geheime locatie'. Het jongerenbestuur zal onderling aan elkaar voorgesteld worden en zullen ook de eerste plannen gemaakt worden voor het vervolgtraject. Nu het jongerenbestuur is samengesteld kan men aan de slag met 'maatschappelijk investeren'.  In het Land van Heusden en Altena dient op het gebied van wonen, werken en recreëren meer aandacht te komen. AlteNU wil daar een forse steen aan gaan bijdragen...

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Altena altenu
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.