vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Veersteiger wordt vervangen

8 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Maandag 13 februari 2012 wordt gestart met de vervanging van de veersteiger van de veerdienst Werkendam-Hardinxveld. De vervanging van de steiger gebeurt in het kader van de start van de nieuwe snelle veerverbinding tussen Werkendam, Hardinxveld, Sleeuwijk en Gorinchem. De bestaande vaste steiger zal worden vervangen door een drijvende ponton. Op de walkade zal de huidige toegangsweg worden verbreed en zullen er een aantal parkeerplaatsen worden aangelegd.

De uitvoering van de werkzaamheden zal ongeveer vier weken in beslag nemen. De nieuwe veerverbinding zal op 2 april 2012 van start gaan. In verband met de werkzaamheden zal nabij het havenkantoor een tijdelijke aanlegplaats gecreëerd worden.

Lees meer over:

Werkendam veersteiger
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.