donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Breuer bezoekt Dussen

8 februari 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Op uitnodiging van de bewoners bracht burgemeester Carla Breuer op vrijdag 20 januari een bezoek aan de Korn in Dussen. De aanwezigen lieten weten in een heerlijk stukje natuur te wonen, maar wilden ook laten weten onder andere overlast te ondervinden van het vele verkeer over dit 'mooie stukje dijk'.

Tevens werd een bezoek gebracht aan de Vlet in Werkendam. De bewoners hadden de burgemeester uitgenodigd vanwege het goede initiatief. Tijdens de rondwandeling sloten enkele buurtbewoners aan. Men wilde graag over hun bijzondere woonomgeving vertellen en ook hier kwamen een aantal kritische punten aan bod.

Bezoek
Burgemeester Breuer wil op deze manier graag in gesprek komen met bewoners en praten over de leefbaarheid van de wijk.
De gemeente laat weten: 'Graag hoort zij wat er mooi en interessant is aan uw straat, waarom woont u daar en met hoeveel plezier? Eventuele knelpunten kunnen natuurlijk ook aan bod komen. Wilt u de burgemeester ook laten zien hoe mooi uw straat is? Dat kan door u aan te melden via e-mail
info@werkendam.nl  of via (0183) 50 72 00. U kunt dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.'

 


Lees meer over:

Werkendam Dussen breuer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.