vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Toertocht Biesbosch op losse schroeven

8 februari 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Het heeft er alle schijn van dat de toertocht over natuurijs in de Biesbosch zaterdag wordt afgelast. Volgens de KNSB is het ijs op te veel plaatsen gewoon te slecht. Van het traject is daarbovenop vier kilometer van het ijs niet sneeuwvrij. De schaatsbond verwacht niet dat dat op tijd zal zijn schoongemaakt.

De KNSB wil graag dat iedereen plezier beleeft aan het schaatsen op natuurijs. Veiligheid speelt dan een belangrijke en cruciale rol. De KNSB wil benadrukken dat er nog niet overal sprake is van betrouwbaar natuurijs.

 

Lees meer over:

sport toertocht ijs Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.