zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Defensietalent voor ondernemers in Altena

7 februari 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Defensie bezuinigt fors... Dat raakt grote groepen medewerkers in alle functies: van portier tot directeur. Ook bij de Koninklijke Luchtmacht. Reden waarom Vliegbasis Gilze-Rijen via het Job Centre Gilze-Rijen Mobiel ondernemers / werkgevers van bedrijven en/of organisaties zoekt die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden tot plaatsing van gemotiveerd, gekwalificeerd Defensietalent dat stráks op de arbeidsmarkt komt... Zoals administratief personeel, logistiek, horeca, zorg, teamlead functies, facilitair, trainers (instructeurs), beveiliging, planners, chauffeurs, heftruck etcetera.

Interesse in een gratis wervingskanaal?
Informeer of laat u óók uitnodigen voor de opening van het Job Centre op Vliegbasis Gilze-Rijen op 29-02 a.s. (Oòk B2b-event)

Volg de link voor meer info en lees het hele artikel... Klik hier!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.