zaterdag 3 december 2022

Alles over Altena

Luchtmacht zoekt ondernemers in Altena

7 februari 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Defensie reorganiseert de komende jaren stevig. Defensieminister Hans Hillen wil naar een kleinere, slagvaardigere organisatie. Dat gaat grote groepen medewerkers raken in veel functies: van portier tot directeur. Ook bij de Koninklijke Luchtmacht.
Reden waarom Vliegbasis Gilze-Rijen via het Job Center DHC ondernemers / werkgevers van bedrijven en/of organisaties zoekt die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden tot plaatsing van gemotiveerd, gekwalificeerd Defensietalent dat stráks op de arbeidsmarkt komt...
Denk daarbij aan piloten, technisch personeel, administratieve medewerkers, logistiek, horeca, zorg, teamlead functies, facilitair, trainers (instructeurs), beveiliging, planners, chauffeurs, heftruck etcetera.

Op zoek naar personeel? Voor straks, voor later? Interessant voor uw onderneming?
Informeer vrijblijvend of laat u óók uitnodigen voor de opening van het Job Center DHC op Vliegbasis Gilze-Rijen op 29-02 a.s. (B2b-event.)

‘Een g-r-a-t-i-s wervingskanaal, waar vind je dat nog...’

Even voor de goede orde. Het gaat dus niet om jobmatching, maar wel om het aanbieden van een gratis wervingskanaal voor werkgevers met directe toegang tot Defensiemedewerkers. Defensiemedewerkers die via loopbaanadviseurs rechtstreeks worden benaderd om belangstelling te hebben voor vacatures die werkgevers straks willen aanbieden.
Via zogenoemde reservisten ambassadeurs (full-time ondernemers die tevens part-time militair zijn) bestaan er dus directe contactmogelijkheden tot óp de vliegbasis: een plek waar men normaal gesproken niet zo gemakkelijk komt...
Met andere woorden: directe toegang tot actieve werving onder de medewerkers van het Defensie Helikopter Commando (DHC) Vliegbasis Gilze-Rijen. Regulier stromen op deze luchtmachtbasis 50-100 militairen jaarlijks uit. In 2013 en 2014 zal dat aantal fors toenemen tengevolge van de reorganisatie. Vijf- tot zeshonderd banen verdwijnen dan.

Het Job Center DHC zoekt dus concreet naar ondernemers in Altena en hun:

•  Vacatures: profielen, functiebeschrijving, salarisinfo, opleidingsinfo, competentiewensen,
    advertentieteksten.
•  Bedrijfsinfo: digitaal en op papier voor in het Job Centre op de vliegbasis.

Ziet u ook brood in luchtmachttalent? Meer weten?

• Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met luitenant Cor Spek, woonachtig in Wijk en Aalburg.

GLR | Reservist Ambassadeur Job Center DHC
Defensie Helikopter Commando Vliegbasis Gilze-Rijen
M. +31 613 373 581 (Defensie)
E. jobcenterdhc@tekstatelier.nl

KONINKLIJKE LUCHTMACHT
Ministerie van Defensie
Rijksweg 121 | 5121 RD | Rijen | Gebouw 167
Postbus 49 | 5120 AA | Rijen | MPC 89 A

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.