donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Tijdelijk parkeerverbod bij Bakkerskil

7 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Omdat veel mensen genieten van de ijsbaan en de schaatsroute op de Bakkerskil, staan er daar te veel auto’s geparkeerd. Het gaat om de Jeppegatsweg, de Westkilweg en de Middellandweg. Doorgaand verkeer was daardoor op sommige momenten niet mogelijk. Ook voor het aankomende weekeinde wordt er veel verkeer verwacht.

 Om de veiligheid op de weg en de doorgang voor de ambulancediensten te kunnen garanderen, is er een parkeerverbod ingesteld aan de westkant van de drie genoemde straten.  De gemeente heeft borden geplaatst. Het verbod is gekoppeld aan de vorstperiode en duurt net zo lang als de vorst aanhoudt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Werkendam: (0183) 50 72 00 of info@werkendam.nl

Lees meer over:

gemeente Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.